Traduceri Greaca

Traduceri Greacă

Limba greacă (Ελληνικά) este o limbă indo-europeană, vorbită în Grecia începând cel puțin cu secolul XVII î.Hr. Încă din primele timpuri de când s-au păstrat documente scrise, limba greacă apare împărțită în mai multe dialecte.

Limba greacă modernă sau neogreacă se referă la cea de-a cincea etapă din evoluția limbii grecești, după greaca miceniană, greaca antică, cea a perioadei elenistice și cea medievală. Astăzi vorbesc această limbă aproximativ 14-17 milioane de persoane, cei mai mulți vorbitori fiind în Grecia și Cipru. Există însă un număr important de vorbitori printre minoritățile etnice din state sau în comunități de imigranți. Sursă: www.wikipedia.org

Cu noi aveți acces la toți traducătorii autorizați de Ministerul de Justiție, la revizori, editori, redactori și lingviști de specialitate, la graficieni IT și DTP pentru aranjare în pagină, formatare și layout.

În plus, Centrele de Traduceri Axiotime Constanța vă pun la dispoziție o gamă largă de servicii conexe, astfel încât dvs. să predați și preluați documentele fără griji în plus.

Servicii Limba Greacă:

Traduceri Autorizate Traduceri Legalizate Notarial Traduceri Specializate
Interpretariat Corectură și Verificare Apostilare / Supralegalizare
Curierat Vizare Diplome Paginare & Formatare

*Se pot face traduceri în orice combinație de Greacă cu alte limbi.

Cu Centrele de Traduceri Axiotime Constanța beneficiați de cea mai variată gamă de limbi sursă și limbi țintă pentru traducerile dvs. Astfel, indiferent de limba din/în care doriți să traduceți, noi vă putem ajuta!

Echipa noastră este formată din traducători autorizați de Ministerul de Justiție, cu experiență și specializați pe diferite domenii de traducere. În funcție de tipul documentului dvs. noi vom delega cel mai potrivit traducător pentru a vă oferi servicii de cea mai înaltă calitate.

< < Înapoi