Servicii de Reprezentare Consulate Constanta

Reprezentare Consulate

Centrele de Traduceri Axiotime Constanța vă pun la dispoziție serviciul de Reprezentare la Consulate, pentru vizarea actelor pentru state care nu fac parte din Convenția de la Haga, precum Emiratele Arabe Unite, Dubai, Qatar, Arabia Saudita, Algeria, Kuwait, etc. În baza unei procuri notariale sau unui contract de prestări servicii vă putem reprezenta la ambasada sau consulatul țării de destinație. Unul dintre cele mai solicitate servicii de această natură este întocmirea documentelor necesare pentru călătoria în Turcia:

ACTE AUTO PENTRU CĂLĂTORIA ÎN TURCIA

Pentru a călători în Turcia cu o mașină care se află în proprietatea altcuiva sau care este în leasing, atunci veți avea nevoie de o împuternicire fie de la proprietarul vehiculului, fie de la firma de leasing.

A. Autovehicul în leasing: solicitați firmei de leasing să vă transmită o împuternicire specială pentru Turcia; trebuie să fiți identificat în aceasta cu pașaportul dvs. și de asemenea să figureze că sunteți împuternicit să călătoriți atât în UE, cât și pe teritoriul Turciei.

B. Autovehicul cu un alt proprietar: dacă proprietarul autovehiculului este o persoană fizică, acesta va trebui să emită o împuternicire autentificată notarial; acesta trebuie să se prezinte la un birou notarial cu actele de identificare ale autovehiculului (talon, carte de mașină), cu cartea sa de identitate și cu o copie după pașaportul persoanei împuternicite.

Această împuternicire, fie ea notarială sau nu, trebuie tradusă în limba turcă de către un traducător autorizat de Ministerul de Justiție care să fie de asemenea înregistrat și la Consulatul Turciei în România. Traducerea autorizată se va legaliza la Consulatul Turciei din România.

Centrele de Traduceri Axiotime Constanța va stau la dispoziție pentru efectuarea acestor proceduri solicitate de autoritățile turce.

Vă putem reprezenta la Ambasade, Consulate sau Ministere prin reprezentanții biroului nostru de la București, fără ca dvs. să fiți nevoiți să vă deplasați din localitatea dvs.

< < Înapoi