Servicii de Declaratii de Valoare Constanta

Declarații de Valoare Italia

Actele de studii emise în România conform prevederilor Convenției de la Haga din 1961 sunt recunoscute ca atare în alte țări membre Haga, însă pentru Italia este necesară o procedură suplimentară care se face doar prin intermediul Cancelariei Consulare a Ambasadei Italiei din București.

Astfel, este necesară obținerea unui document numit Declarație de Valoare, prin care se declară valoarea locală a actului de studiu (drepturile care derivă în urma obținerii acelui act de studiu în țara în care a fost obținut) și inexistența unor limitări de tip profesional pentru exercitarea activității.

Indiferent de stadiul în care vă aflați pentru obținerea declarației de valoare, noi vă putem ajuta cu întocmirea și depunerea acestuia și cu ridicarea declarației de valoare.

Dosarul pentru declarația de valoare trebuie să conțină: diploma de studii / certificatul de absolvire și foaia matricolă / suplimentul la diplomă. În cazul în care nu aveți foaia matricolă sau suplimentul la diplomă, vă putem reprezenta la instituția școlară pentru obținerea acesteia.

Puteți apela la serviciile noastre de obținere a declarației de valoare în Constanța, iar noi ne vom ocupa de întreaga procedură!

Procedura de obținere a declarației de valoare cuprinde:

  • obţinerea Adeverinţelor de Autenticitate de la secretariatul instituţiei de învăţământ
  • vizarea originalelor la Inspectoratul şcolar Judeţean
  • legalizarea originalelor prin aplicarea Apostilei la Prefectura de judeţ
  • legalizarea notarială a copiilor conforme cu originalul de pe actele de studii
  • traducere autorizată în limba italiană
  • legalizarea notarială a traducerilor
  • supralegalizarea copiilor conforme cu originalul şi a traducerilor legalizate prin aplicarea Apostilei la Camera Notarilor Publici
  • obţinerea programării la Consulatul Italiei, depunerea dosarului şi ridicarea Declaraţiei de Valoare

Vă invităm să ne contactați pentru a ne comunica situația dvs. concretă iar noi vă vom informa în legătură cu termenul de predare și cost.

Indiferent dacă vă aflați în România sau în Italia, prin reprezentanții noștri de la București vă putem reprezenta pentru obținerea declarației de valoare fără a fi nevoie să vă deplasați la sediile noastre.

< < Înapoi